Fredagsmys och äntligen det lilla extra!

Vad gör ni på fredagar? Innan jag fick barn så unnade jag mig alltid en tripp förbi spelbutiken innan jag gick hem. Jag köpte en veckotidning, lite godis, gärna en flaska cider (tycker jag är extra festligt) samt en skraplott och ett andelsspel. Jag tror ju att vinstchansen är större i andelsspel än trisslott. Men att skrapa är ju så roligt!

Oavsett så var det alltid mitt absoluta singelfredagsmys med mig själv, bara slänga mig på soffan och så en skön stund för mig själv. Innan helgens planer drog igång.

Idag med små barn kan jag sakna de där små stunderna för mig själv. Att köpa en tidning och läsa några sidor innan man blir avbruten är inte lika roligt, eller skrapa en triss i all stress.

Nu förtiden så är det mest sambon som spelar på Eurojackpott, trav och stryktipset. När stochampionatet gick av stapeln på Axvall, då var jag givetvis där. Men däremellan blir det få gånger jag unnar mig en lott. Sambon däremot har herrmiddagar med stryktipset, det låter ju onekligt trevligt. Så nu har vi tjejer tänkt göra något också. Kanske blir det lotto för oss. Vi väljer några nummer vardera och kör en gemensam lott. Det kan ju vara kul.  Varför behöver du inte bry dig om de vanligaste numren på lotto för lite tips om strategi att välja ut rätt nummer på lotto.

Idag är det en barnfri fredag. Först handlar det om att se till att komma iväg från jobbet tidigt. Sen blir det en tripp förbi spelbutiken!