Nätdejting överlevnad för Skövde

Tur att vi har möjlighet att träffas på fler sätt än krogen. Skövde har fyra uteställen som du kan hänga på helgerna. Men det är svårt som alla vet, att få ihop familjelivet med ett uteliv. Det är otroligt svårt att möta nya människor och träffa nya personer. De vanligaste tillfällen att träffa en ny partner är via:

  • Vänner
  • I föreningar/ hobbies
  • På krogen
  • Eller via nätdejting.
  • Överallt
Vänner
Otroligt många träffas via gemensamma vänner. Kasnke är det för att det är naturligt att träffas via andra. Men också för att om du är vän med en vän, så har du en referens om att detta kanske är en reko person? Kan man lita lika mycket på någon man träffat på nätet?
Föreningar/hobbies
Man behöver faktiskt inte ha samma intressen som sin partner, kanske är det så att man till och med ska ha olika intressen för att hålla gnistan i förhållandet. Men det är också viktigt att dela och tycka om samma saker. Kanske göra någon aktivitet ihop ibland för att stärka samhållningen. Vill du träffa nya personer på egen hand, sök dig till nya föreningar och aktivera dig.
På krogen
Visst kan man hitta någon på krogen, men kanske är det mest för en kväll.. inte för ett helt liv?
Nätet är fantastiskt. Allt fler använder nätet eller sociala medier för att hitta en partner. Självklart är utbudet större ju yngre man är, för att fler yngre använder forumet. Du kan ställa in personlig egenskaper, värderingar, ursprung, religion, längd etc. Här kan du verkligen hitta din drömpartner.. men då gäller det ju att veta vad du vill ha eller vad som passar dig. Glöm inte att den perfekta partnern kanske också letar efter den perfekta partnern. Första intrycket efter att man redan bildat sig en uppfattning av en person på nätet, är svårt att rubba. Ge nätdejting en chans och ta det försiktigt. Se till att personen avslöjar mycket om sig själv, så att ni kan lita på varandra.

Överallt

Idag hörde jag på radion om en matvaruaffär som lät sina handlare välja grön korg för att markera att man är singel och röd korg för att markera att man var upptagen. Så det finns möjlighet till flört överallt. Har ni hört talas om singelringar. Det finns såväl borde ringar för de som är förlovade som de som är singlar. Men vem har koll på skillnaden?