Tänka på innan man blir gravid

Det finns mycket man skulle veta innan man blev gravid. Till exempel så skulle livet ha underlättat nu om man visste barnets kön. Så då hade i alla fall jag kunnat förbereda mig mycket mer innan. Inte för att rosa ska flickor ha och blått till pojkar utan för att det blir mer personligt att göra inköpen om man i alla fall kan se framför sig den lilla personen.

Jag har också förstått att det inte är så lätt att göra barn som man tror, kör utan kondom och visp så skulle det ha bakats en bäbis. Jag har därför fått höra om receptfritt läkemedel för kvinnor som är slemlösande och män som tar naturläkemedel som Androferti för att förbättra spermiekvalitet.

När jag var gravid så längtade jag också efter massage och träning. Jag hade mycket ont i lederna och värk. Därför så rekommenderar jag att man håller ögon och öron öppna.. Just nu vet jag att det finns yogagrupper för gravida i mariestad och skövde. Ja, det är sånt som man kanske får nys på till barn nummer tre.

Även amningsbh och amningstoppar finns faktiskt som underlättar för vardagen när det lilla knytet är kommet. Också något som kanske blir inköpt till barn nr tre.