Sponsrad Video: Vinn en sommarvikarie! #5

Vad skulle du göra om du slapp vara på sommarjobbet en dag? Men ändå fick betalt? 2010 under högkonjekturen, hade jag hoppat av glädje av denna underbara kampanj som MER har. MER ger alla som jobbar under sommaren chansen att vinna en vikarie som ersätter vinnaren under en vecka. Vikarien gör jobbet och vinnaren får lön och mer sommar. Det låter ju som en sjysst deal. Arbetsförmedlingen gick ut i dagarna och sa att det fanns rekordmånga jobb ute för ansökningar nu i jämförelse med förgående är. DOCK är det så att sommarjobb är ont om, det är faktiskt ont om vanliga jobb också speciellt för de som har kort meritlista och endast grundutbildning. Fördelen är att man kan få med i meritlistan att man dels vann en tävling i kreativ förmåga och dels gav ytterligare en chansen till att få jobberfarenhet.

Det ska bli kul att följa denna kampanj och se vad folk tycker om den. Framförallt kul att se vem som vinner!

Vill du vara med och tävla? Tävlingen går på instagram.com/mersverige

Såhär går tävlingen till

1. Spela in en film med vad du ska göra på din lediga vecka om du vinner en sommarvikarie. Filmen får max vara 15 sekunder lång.

2. Posta den på Instagram med hashtaggen #mersommar. Glöm inte att tagga @mersverige.

3. Försök få så många likes du kan! De 20 mest gillade bidragen går till final varje vecka. Bland dessa utser en jury filmen med det mest underhållande svaret. Vi kontaktar dig på Instagram om du blir nominerad.

Ps. Tänk på att du behöver ha en öppen profil för att kunna delta.

 

Detta är ett sponsrat inlägg.