Upplev Göteborg i sommar

göteborgFör oss så blir det alltid ett stop i Göteborg på sommaren, oavsett om det är en regnig sommardag eller kanonfint väder så blir det alltid en helg för att förlänga sommaren som spenderas i Göteborg. Just nu sitter vi och tittar på programmen från Göteborgs Operan.

Det händer ovanligt mycket i Göteborg i sommar. Allt från stora konsertupplevelser och idrottsevenemang till konstutställningar och gastronomiska upplevelser. Följ hastaggen #sommarguiden.

Är ni som jag och går längst avenyn och tittar runt i nordstan? Kanske tar en räkmacka på Gothia och går till Universeum och Liseberg? Det finns mycket mer i Göteborg. Men lite planering och efterforskning hittar ni nya smultronställen och guldkorn. Radioprofilen Kitty Jutbring, bloggerskan Hannah Graaf, fotbollsspelaren Anton Hysén, stjärnkocken Marcus Samuelsson och friidrottsstjärnan Emma Green älskar alla Göteborg. Under en vecka var i sommar kommer de via destinationens instagramkonto @goteborgcom dela med sig av sina personliga tips på hur man upplever det bästa i staden och regionen Västsverige. Personligen tycker jag som småbarnsmamma det är roligt att se vad Kitty tipsar om som är i samma sits.

Ny attraktion på Liseberg

I år lanserar också Liseberg en ny attraktion! Mechanica, som snurrar 360 grader, 30 meter upp i luften. Inget för kräkmagar. 😉