Sponsrad Video: What are you waiting for

Vet ni att jultomten är röd på grund av coca cola? Vad jag har hört så började allt via att coca cola gjorde reklam för sin dryck och därmed med en tomte som rekvisita. Ja, reklam påverkar det är då säkert. Några som med säkerhet kan den riktiga historien bakom denna myt eller sanning är antagligen Coca Cola Company. För har de en gång så starkt kunnat ändra våra traditioner på färgen på jultomten så kan de säkert ändra andra attityder också. Tror ni inte det? Kanske är det därför i alla fall jag riktigt myser i soffan på jul när man ser Coca Colas julreklam. Den brukar påminna om ett litet avsnitt från en disneyfilm. Nu har Coca cola släppt en ny kampanj som riktar sig motungdomar. Temat är ”Choose Happiness”. (se nedan) Vad tycker ni? Min personliga åsikt är att vi inte är så mångkulturella i Skövde. Men på filmen kan man se kultur från hela världens hörn. Vad tror ni att Coca Cola menar med kampanjen? Jag gillar den.

Detta är ett sponsrat inlägg.