Sponsrad Video: Ludd by Bylund

Vet ni att i Norge så har de en tv-gala för att utnämna bästa tv-reklamen. Ja, det är faktiskt inget norgeskämt – även om man kanske kan tro det. Kanske borde vi skaffa denna reklam gala även i Sverige? Med tanke på hur mycket reklam vi faktiskt tittar på. Ett program på TV på 1 h, så är ju minst 30 minuter reklam! Kanske lite överdrivet. Men ibland känns det i alla fall som vi tittar på mer reklam än på innehållet på TV. Det är ju sjukt mycket reklam. Så visst borde vi bli lite mer kräsna när det gäller tv-reklam? Ö&B har ju länge kört på den där killen som dyker upp med stefan och kristerhumor om hur man spar pengar. Men nu släpps något nytt – fortfarande med skämtsamma inslag. En rad komiker ska lära oss sina knep att spara pengar. Se videon nedan, vad tycker ni om reklamen? Själv tycker jag att den är riktigt festlig; Ludd by Bylund.

Detta är ett sponsrat inlägg.