Enkelt att starta butik med iZettle

Alla företag har någon gång börjat smått. Vet ni att Kappahl öppnade i en källarlokal? I november månad slog jag upp portarna till min lilla butik/showroom. Det är en källarlokal på henrikgjutaresg 32c, öppet speciella dagar.

Det är många hinder för att öppna företag, ett är kapital. Du behöver ett kapital för att köpa in produkter. Därför kan det vara bra att istället för butik öppna ett showroom, där du visar och demonstrerar produkterna. På så sätt kan du beställa in efterhand och därmed inte behöva binda upp kapital i företaget.

Ett annat hinder är snabb betalning. Du vill få in pengar så snart som möjligt i företaget. Därför vill jag tipsa om iZettle, som är ett billigt kassasystem där du kan betala med kort med hjälp av din smartphone. Du kopplar helt enkelt in izettle in i smartphonen, laddar ner appen izettle och sen skapar ett konto. Du kan ta betalt inom loppet av 5 minuter efter du laddat ner appen. Enda nackdelen är att det krävs täckning på mobilen.

Nedan kan ni se en film producerad av iZettle, där de under 12 timmar visade att småföretag enkelt kunde ta betalt med izettle. Under sex dagar i oktober hjälpte iZettle sex av Storbritanniens allra minsta företag att öppna upp varsin butik på en av Storbritanniens allra populäraste shoppinggator.Under 12 timmar.