Sponsrad Video: The Acid Truth Take#2

Sponsrad Video: The Acid Truth Take#2.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Vad använder du för tandkräm? Sensodyn såklart. Varför är det så klart? Det vet väl alla att tandläkare rekommenderar sensodyn. Jaha varför har aldrig jag hört det förut då men visst jag har ju sett att de säljer Sensodyn hos min tandläkare, så då måste Sensodyn vara något kollosalt bra.

Funderar sedan vidare på ”Det kan ju aldrig vara bra för tänderna om vi inte sköter dem nu när vi för det mesta äter dygnet runt. Så okey, för att slippa få ont och behöva uppsöka tandläkare stup i kvarten så kan man ju borsta tänderna . För om man tänker på allt vi stoppar i oss under dagen ligger där och fräter men det räcker väl med några gånger om dagen att borsta anser ju jag.

När du sedan blir kallad till för att undersöka eller laga dina tänder kan det ändå bli en dyr historia för även om mycket av vår tandvård är subventionerad så blir det dyrt för dem allra flesta och tänker att detta är ju pengar som skulle kunna användas till mycket roligare saker och ångrar att man varit så slarvig med sin munhygien. Varför köpte man inte flour att sköljde med eller använde de där trådarna mellan tänderna mer?

Syraangrepp på tandens emalj är ett växande problem och faktiskt ett hot mot den långsiktiga tandhälsan. Trots information verkar det vara få som hört talas om problemet.

Se till att undvika dyra kostnader hos tandläkaren, få fräsch andedräkt och starka, vita tänder. Borsta tänderna utan ilningar.