Sponsrad Video: Lotto – Finlandsfärjan

Vad skulle du göra om du vann högsta Drömvinsten på Lotto med Joker? Skulle du bjuda grannarna på en ny frilla eller bygga om sommarstugan till ett Thomas Ravelli-hus elller köpa finlandsfärjan och åka till franska rivieran? Antagligen inte.

237 miljoner kronor är så mycket pengar att det är svårt att ta på. Frågan är om man blir lyckligare med pengar? Somliga säger att deet är förväntningarna man blir lycklig av. Att gå och vänta, vänta på jultomten. Vänta på semestern. Vänta och ladda upp inför matchen. Det är förväntningarna som skapar spänning, lycka och engagemang.

Kanske har du känt dig rikare än vanligt någon gång? Då blir i alla fall jag snålare med de medel jag har. Har jag lite pengar bränner jag dem direkt. Har jag mer pengar så funderar jag en gång till innan jag spenderar dem. Som sagt 237 miljoner kronor är väldigt mycket pengar. Så vad skulle du göra om du vann på Lotto? Bränna eller spara?

Detta är ett sponsrat inlägg från Lotto.