Sponsrad Video: Har du koll på dina utgifter?

Har du koll på vart dina pengar går varje månad? Inte? Isåfall kan vi tipsa om ”Utgiftskollen i mobilbanken”, se videon nedan.

Med utgiftskollen kan du likt lyxfällan se din egen budget på en månad och se hur mycket pengar som går till mat, nöjen och sällanköpsartiklar.

Vilken utgift tror du är din största pengabov?

Lokala varor och tjänster
En annan app vi efterfrågar skulle vara en app som bevakar hur många varor och tjänster som är lokalt producerade. Visst skulle det vara häftigt att kunna sortera hur stora inköp man gör i den egna kommunen och hur många man gör via Sverigeföretag, och utomlands? Jag kan medge att jag tycker det är roligare att handla i affärerna i Skövde. Det tar längre tid och är trevligt. Men på nätet hittar jag oftas direkt vad jag söker, till bra pris och dessutom är jag mer villig att betala i större belopp när jag ändå trycker in kontokortet. Så tyvärr lurar jag mig nog till att handla billigare belopp i fysiska affärer än via nätet.

Har du inte koll på vart pengarna går? Ta dig då en titt på videon ovan.

Detta är ett sponsrat inlägg.