Sponsrad video: En clown till kaffet

Igår tittade jag för första gången på kanal 5 program ”En clown till kaffet”. Vi fick se fem av Sveriges stjärnkomiker i samma program. Bland annat Robert Gustafsson (ni vet väl att han är uppvuxen i Skövde – ja det är vi stolta över måtro).
Men var programmet så roligt? Det var lite som ”halv åtta hos mig” eller som ”Mia på grötö”. Några träffas hemma hos någon av deltagarna och har ”sin dag”. Känns inte riktigt som en så unik programide?

I en clown till kaffet får värden bestämma tema och aktiviteter. Igår dansades det hiphop. Deltagarna kommenterade aktiviteten med en del kaxiga och negativa ord. Sämst på scen var Felix från solsidan samt tjejen i galenskaperna. Hon blev helt enkelt dagens clown.

I slutet fick man se clownen till kaffet. Oförglömligt. Ett gott skratt förlänger livet sägs det, jag vek mig av skratt i tvsoffan. Jag är glad för att jag såg programmet. sista delen var oförglömligt. Se själva.

En clown till kaffet. Kanal 5 hyllar svensk humor. Inlägget är sponsrar.