Mandligt god?

alpro

Nyhet i kyldisken! Har ni testat Alpro? Laktosfri och ny läskande dryck gjord på mandlar. Du kanske inte gillar mjölk, eller helt enkelt letar efter en nyttig ersättning till mjölk och vatten?

För oss som testar GI 0, vet att mandlar  är ett gott snacks, söta som stillar sötsuget. Hur är då inte denna produkt?  Jag kan även tänka att den kan vara god som alternativ till grädde i såser. Har du testat  alpro mjölk?

Hur framställs Alpro och vad innehåller den?

Alltid roligt att veta hur produkterna framställs och innehåller. Alpro är gjord på mandlar och innehåller inga smakämnen. Mandlarna har sitt ursprung från medelhavsområdet och rostas lätt för att få fram smaken. Därefter mals dem till ett krämigt mandelsmör och blandas med naturligt källvatten. Mandlar innehåller antioxidanter, kalcium och E-vitamin.

Ett alternativ till annan laktosfri dryck. Har även låg halt av mättat fett.


Se filmen om ni vill veta mer om ALpro.
 

Tags: