Trendspaning: Höstmode 2013

Vintern börjar närma sig. Snart är det dags att börja inhandla julklappar. Men något av det härligaste med hösten är att klä på sig lite mer kläder, mysa i en skön tröja och en hög halsduk. Dra på sig ett par tjocka strumpor och njuta till en kopp varm choklad på rådhuset eller tända ljus och julbelysning framför TVn.

Här kommer i alla fall lite trendspaning på höst- och vintermodet 2013. Samtliga kläder i kollaget nedan kan ni shoppa online på Zalando.

Höstmode / Vintermode KVINNA 2013

mode_kvinnor_2013

Bildtext: Shoppingen idag består av en blå festklänning. Helt rätt med en långklänning till hösten. Snittet framhäver dina former med V-ringat och markerad midja. Röda och blå toner är helt rätt i höst och vinter. I år kan ni satsa på en bronzeröd eller vinröda toner istället för julrött. Varför inte satsa på en platåsula och slippa bli våt om fötterna i vinterslasket? Accessoarer, toffsar a la Maria Montazami, så snyggt som örhängen! 😉

 

Höstmode / vintermode MÄN 2013

mode_män_höst2013

Bildtext: Det finns så mycket fina skjortor ute i handeln nu. Välj en skjorta med kvalite, testa för att hitta din passform. Fundera också på vilket användningsområde den har. Låt de svarta och blåa byxorna vila i garderoben och satsa på färg. Ett par brungula byxor ger en färgklick, visar på självförtroende och gör att du ser fräsch ut. Matcha med ett snyggt bälte. Det är detaljerna som gör outfiten.

Gillar du trendtips? Läs även artikel – Så ser man ut i Skövde