Sommartider!

Som ni säkert har förstått så är det semester och sommartider på bloggen, det innebär att det inte blir så mycket bloggande. Men nästa vecka är vi tillbaka efter semestern. Då blir det full rulle igen.

Vad händer i Skövde nu framöver?
Den stora sommarhändelsen är att Gyllene Tider Återtåget kommer besöka Skövde. Ingen sommar utan svensk musik och ”sommartider, hej, hej”, ”juni, juli, augusti”..

Just nu vill jag också tipsa om den absoluta sista sommarrean. För er som istället redan ser fram emot hösten och kanske terminsstart så finns fler bra rabatter på Butiksjakt.se, sök efter relevant rabattkod och spara på så sätt lite pengar. Pengar som kan vara bra att spara till hösten/ vintern och kanske boka en resa till värmen igen. 🙂

Back to school
Vill också tipsa om nätshopen Eleven.se. Läste i tidningen Amelia igår att lila är en färg vi kommer få se mer av i höst/vinter. Framför allt i ögonskuggor matchas med rosa nyans på läpparna.
ogonskugga

Innan jag är tillbaka från semestern kommer jag satsa på att inskaffa en härlig bodyscrub och bli av med mitt fjällande, snyft hejdå solbränna. Samt inskaffa en härlig hårinpackning för att få mer fukt till mitt hår, som säkerligen påverkats av saltvatten, klor och sol.

Önskar er en trevlig helg! Hörs igen nästa vecka.