Till alla som gillar ÖL!

Våren 1013 kommer Bryggmästarens –  Special Edition. Vilket  är en serie utvalda öl i begränsad upplaga, där Åbro Bryggeri samlar allt sitt 150-åriga ölkunnande och inte sparar på något för att få fram bästa resultat. I samarbete med anrika Fuller´s Bryggeri i London och deras bryggmästare John Keeling, har Åbro Bryggeris bryggchef Lennarth Anemyr bryggt ett nytt öl!

En helt ny kvalitésprodukt som har själ och hjärta av bästa svenskt och engelsk bryggtradition. Resultatet är ett genuint hantverk i form av en helt ny Pale Ale. Alen är överjäst och bryggd på Pale Ale malt och fyra sorters humle (Liberty, Willamette, Cascade & Chinook). Bryggmästarens Special Edition Pale Ale är en premiumöl som produceras i en begränsad upplaga om 500 fat och kommer att erbjudas på samtliga av Åbro Bryggeris kunder.Så för er finsmakare, se till att beställ in en Special Edition Pale Ale till matchen ikväll!

Tags: