Sponsrad video -The Subway Summer Challenge

Tävla med SUBWAY®!  Nu kan du tävla med SUBWAY®  och vinna unika dagar i Stockholm! Förstapris är tre fullspäckade dagar i Stockholm där du bland annat får möta Moa Hjelmer, uppleva DN-galan och prova ut nya löparskor i Asics testlabb. Tävlingen hittar du online på subway.se.

subofthaday

Det var inte längesedan SUBWAY® flyttade in på hörnet i Commerce, bredvid Kappahl. Skitbra tycker många som gillar konceptet baguette + chips + dricka. Själv är jag extra förtjust i honungsbrödet. Min favoritsub är tonfiskfyllning, som dessutom är the sub of the day idag! I Skövde har vi tre hak med bra baguetteutbud i stan.

Subway ligger på Rådhusgatan 6 i Skövde. Öppettider:Mandag till Torsdag 10.00 – 21.00,Fredag till Lördag 10.00 – 03.00,Söndag 11.30 – 21.00.