Creative Day – livestreamat endagsevent – du inte vill missa!

Det fina med ny teknik är att du inte måste vara på plats när allting händer. Du kan ta del av det online. Så idag ska vi tipsa om Adobes livestreamade endagarsevent Creative Day. Ett event för dig som arbetar med reklam eller är intresserad av kreativa inslag.

Boka in tisdag den 11 juni i kalendern, då du har chansen att bli bjuden på att delta på Creative Day, som är ett endagsevent med kreativitet och design i fokus. Under dagen bjuds det på inspirerande föreläsningar från några av de mest kreativa hjärnorna idag; bland annat regissören Malik Bendjelloul med supersuccén ”Searching for Sugarman” i ryggen och National Geographic-fotografen Paul Nicklen.

Se Erik Johansson, fotograf och en mästare på retusch i Photohop, utföra sina stordåd live. Titta redan nu in den helfestliga videon, där Erik Johansson bjuder in till eventet med en minst sagt annorlunda och galen marknadsföringsmetod. Marknadsföring som är svår att glömma för de inblandade.

På hemsidan kan du se hela dagens agenda, besök http://www.adobecreativedays.com/sv