Prenumererar ni på någon tidning?

Idag fick jag ett nytt nummer av tidningen Allt om Mat. Jag trodde jag sagt upp den tidningen. Förut köpte jag alltid tidningen Laga Lätt, en oerhört bra tidning som dock är nerlagd. Allt om Mat är en ihopslagen tidning med den förra nämnda, helt okej men sådär.

Hur som helst, nu har jag iaf sagt upp tidningen och funderar på om jag ska börja prenumerera på en annan tidning. Tycker det är kul att unna sig en tidning emellanåt. Det blir inte så många böcker lästa längre.. men en tidning kan ge mig massa härliga tips och inspiration.

Så nu funderar jag på att börja en kort prenumeration av en Inredningstidning. Någon som kan rekommendera? Allt i hemmet och Elle interiör har jag läst någon gång. Jag letar efter inspiration med renovering, gärna lite hus-tänk. Om ni har något tips, kommentera gärna.