Mobilen paj igen!

Ajdå, nu är min andrahandslösnings mobil också paj, så det blir inga bilder på vår fina nya tapet. Inte än i alla fall. Just nu håller jag på att göra om mer i sovrummet ( och inte orkat göra klart) så allt är en enda röra. Det blir ett måndagsprojekt.

Idag har det varit en slapp söndag med lite egenvård. Läste i början av veckan en artikel i SLA om kroppen och en ”fixarlista”. Det var allt från pedikyr, manikyr, torka mellan tårna för att inte få fotsvamp, massage, klippning, rakning, vaxning, sminkning, insmörjning etc etc. Ja, det är ju inte undra på att det är högtryck för skönhetssalongerna. På fem år har omsättningen ökat med 50 procent! I snitt lägger vi mellan 10 000 – 20 000 på skönhetsbehandlingar varje år. Om klippa håret ingår i den beräkningen, så ligger nog jag i den prisklassen också. Hur ser det ut för dig? Färga håret på salong är svindyrt!

Jag klipper och färgar mig hos Ellen på Hultmarks i Skövde, stammis. Sen går jag till Wafu Hudvård för ansiktsbehandlingar. Sen blir det lite massage och spontana besök emellanåt. Vill göra en fotvårdsbehandling efter sommaren. Skönt när fötterna gått mycket i sandaler och barfota.