Idag ska det tapetseras!

Idag ska jag tapetsera sovrummet. Min sambo sa till mig att jag inte fick sätta upp några tavlor och därav satte jag istället upp väggord. Nu har jag tröttnat på dessa väggord och rev ner dem. Dock råkade jag få med en stor bit av tapeten. Så nu blir det omtapetsering istället. Nästa gång så får jag nog sätta upp tavlor istället. Haha.

Jag har köpt en fondtapet på Flugger Färg i Skövde. Tapeten ser ut som tegelstensvägg, vilket jag tror kommer bryta av mot vår blommiga tapet. Bilder kommer under dagen! Redan nu funderar jag på om jag ska sätta upp tavlor på väggen? Vill så gärna ha en tavellist och ställa några fina fotografier eller canvas på. Kanske blir det några av dessa tavlor? Jag som gillar fåglar så mycket.

tavlor

Såhär såg min förra tapetsering ut. Man blir lite stolt när tapeten sitter uppe. Skönt också att slippa doften från målarfärg, när man målar väggarna istället för att tapetsera. Denna tapet köpte jag på utförsäljning, för 10 kr/ rullen på Coop Skövde. Nice price! Då kan man tapetsera lite oftare.

image

Vill ni se hur det ser ut hemma hos mig? Då kan ni se min pysselblogg, här tapetserar jag bland annat om hallen.

Här kommer bilder på den tapeten vi valde till sovrummet

20130531-173459.jpg

20130531-173515.jpg