Sponsrad video: Systembolaget- ”avdramatisera”, våren 2013

Systembolaget i nya lokaler i Skövde

Ikväll är det Valborg, en klassisk ”suparkväll” för många. Därför kan det vara läge att påminna om systembolagets kampanj ”avdramatisera” köp inte ut alkohol till mindreåriga.

Systembolaget har ju för övrigt öppnat i Coop Byggs gamla lokaler i Skövde. Samt håller på och renoverar till en mindre lokal på Commerce. Jag var där i påskhelgen, fick lite råd för några nya viner. Så himla trevlig personal.

Valborg i Skövde

Om jag inte minns fel, så arrangerade Kåren festligheter i Boulognerskogen i skövde under valborg. Där kårenn bjöd in deltagare från andra högskolor och arrangera tävlingar etc. Undra om det fortfarande pågår? Ikväll ska vi ta det lugnt. Vi ska dock gå förbi Boulognerskogen och se på valborgsbrassan, kanske ser vi några studenter där också.