Sponsrad video – Sponsrad Video: Mama – Official Trailer

Sponsrad video från Universal. Den 3/4 har Thriller filmen Mama sverigepremiär. Åldersgräns 15 år.

Guillermo del Toro presenterar MAMA, en övernaturlig thriller som berättar den skräckinjagande historien om två små flickor som försvann in i skogen den dag då deras mor mördades av deras far. När de flera år senare räddas av deras farbror Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) och hans flickvän Annabel (Jessica Chastain) och ska börja ett nytt liv tillsammans upptäcker de snart att någon eller något fortfarande hemsöker dem om natten. Upplever systrarna posttraumatiskt stress, eller är det verkligen ett spöke som hemsöker dem? Hur lyckades flickorna överleva ensamma alla dessa år?

Filmen är inget att se på för den lättskrämde. Undrar hur  många som vågar ta sig till biografen i påsk för att se filmen? Ännu har SF inte släppt datumet för när filmen visas i Skövdes biograf. Men antaglien finns det möjlighet att även vi skövdebor får se den i påsk.

Över 600 000 har gillat filmens officiella filmsajt. http://www.mamamovie.com