ETOILE ISABEL MARANT

Vårsolen lyste in i mitt fönster imorse och eftersom jag inte hade några planer idag tog jag tåget till Göteborg för att shoppa lite. Idag är det ju löningsdag!  ”Den 25:e smäller det…” I mitt fall i shopping och i Ugglas fall på sprit och brudar. 😉

De hade fått in massa snyggt på Wakakuus High Fashion Shop i Göteborg. Bland annat hittade jag några godingar från märket ÉTOILE ISABEL MARANT. (De har också en webbshop på nätet om man vill se sortimentet eller handla online) .  Passade på att ta en våffla på Avenyn eftersom det är våffeldagen!

kofta1byxa

Mina fynd! Hittade bland annat denna grovstickade, lila, guldiga. Koftan kan jag få drömma om att köpa. Lite för dyr för min plånbok, men ack så fin!  Älskar alla plagg som går i guldfärgat. Däremot åkte de snygga byxor med mig hem. Ett par byxor från samma märke Étoile Isabel Marant med sömmar i blått och beige vilket blir en snygg kontrast mot det ljusrosa tyget (byxorna är nämligen inte vita, som det ser ut på bilden). Skitsnygga, ska matchas med en snygg blus till.

Ikväll blir det kalas igen. Vi ska ut och fira ”lillebror” på restaurang, då mamsen och papsen inte är hemma. Undra vart vi ska gå någonstans? Jag har heller inte köpt något paket än…