Sponsrat inlägg: Telia HBO

Sponsrat inlägg från Telia HBO. Tv-serien Sex and the City som kan ses med HBO i Telia Digital-tv. Skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv. Läs mer och beställ HBO!

Några som också är väldigt förtjusta i sin stad är Sex and the City-gänget Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) och hennes tre väninnor Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) och Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). TV-serien handlar om deras singelliv i New York. Serien har blivit mycket populär för sina autentiska bilder från New Yorks gator, klubbar, butiker och restauranger. Varje avsnitt cirkulerar kring berättarrösten Carrie. Hon arbetar med att skriva en spalt  ”Sex and the City” som publiceras varje vecka i dagstidningen The New York Star. Hon har gjort sig känd för sitt unika sinne för mode, ofta dyra designer-plagg med vintage-kläder och second hand. Carrie bor i en 1:a i Upper East Side brownstone på Manhattan. Å hon fullkomligt älskar New York.

Premiäravsnittet sändes den sjätte juni 1998, medan det sista avsnittet sändes 22 februari år 2004. På HBO kan du se hela serien på nytt.