Handlat alla era julklappar?

Nu är det bara en dag kvar till helg. Själv jobbar jag i Stockholm imorgon ( ungefär 2h med tåg från Skövde). Sen blir det julledigt även för mig.

I helgen ska jag slå in alla julklappar och göra rim. Det är så kul med julklappar, jag borde bli en personlig shopper. Skönt det skulle vara å handla upp någonannans pengar! Haha.

Tror julklappsförsäljningen kommer slå högt i år, trots lågkonjektur så ligger julafton strategiskt på en måndag, alltså har alla helgen på sig att handla de sista paketen. Nu är det iaf försent med internethandel, så för er som är ute i sista ropet så är det fram till stan och trängas.

På lördag ska jag ut ner på stan och armbågas. Som vanligt har mellandagsrean redan börjat innan julafton på sina håll.

På tal om shopping önskar att det fanns fler småbutiker i Skövde. Nu går de räknas på min ena hand, yapp, carlings, assbeck, hem och hobby. Ingen av dem är dessutom en hemtrevlig, liten mysaffär. Må 2013 bli ett bra år för Sveriges småföretagare. Undrar om Fredrik stadsminister har några nyårslöften? Undrar om kommunalrådet har det i Skövde. Den julkalendern hade ju varit festlig att följa!